Blog hikayemi hakkımda kısmından okuyabilirsiniz..
Beğendiğiniz ürünlerle ilgili sorularınız, istekleriniz ya da satın almak için lütfen bana mail yoluyla ulaşın. (Satın almak istediğiniz ürün için para hesaba yattığında. ürünlerinizi kargo ödemesi size ait olmak üzere size göndereceğim.)

Lütfen tüm ürünlerime bakınız. Eminim beğeneceğiniz birşeyler çıkacaktır..

Aşağıda hemen 'solda' bana ulaşabileceğiniz mail adresi; 'sağda' ise blogdaki ürün listesi olan arşiv mevcut!

8 Aralık 2010 Çarşamba

Guess Askılı Üst

Hiç denemeden almış bulunduğum, giyince de üzerimde beğenmediğim bir üründür. 1 kere giyilmiştir. Kumaşı incedir. Belinden kemerlidir(yine minik bir kumaşla). Üstte çok cici durmaktadır. Etikette XS bedendir ama S'lere de olur.





Satın almak isterseniz fiyatı: 70 TL

7 Aralık 2010 Salı

Mango Çanta

Çok kullanabilecekmişim gibi aldığım bir çantadır ama kullanılamamıştır. Zinciri uzatılıp kısaltılabilmekte. Fotoğraflarda da göstermeye çalıştım. (Abiye olarak da günlük olarak da kullanılabilir)





Satın almak isterseniz fiyatı: 20 TL

3 Aralık 2010 Cuma

Mango Tek Omuzdan Askılı Üst

Bir iki kere giyilip ayrılan bir parça daha. Kumaşı biraz incedir. İç gösterir. İçine bir straplez ile giyilirse iç göstermez. Ama ben iddialıyım derseniz içine birşey girmeden de çok güzel olur. Ki ben öyle giymiştim :) Fotoğraflardan da görülebileceği gibi yanlarda hafif hafif büzgüler var ve çok hoş bir hava katıyor. Boyun askısında da yine büzgülere uyacak bir detay mevcut:) L diyor ama S ve M'lerde daha şık ve dökümlü gibi durabilir.






Satın almak isterseniz fiyatı: 10 TL

X-side Etek

Bir tatilde giymek üzere alınmış ve pek tatile çıkılmadığı için yalnızca bir kez giyilmiştir. Etikette S yazmaktadır ama bel kısmındaki kumaş esnek de olduğu için M'lere de rahatlıkla olur.





Satın almak isterseniz fiyatı: 18 TL

D&G Modeli Güneş Gözlüğü

Geçen sene butikler arası çılgın gezim sırasında hiç düşünmeden aldığım ama yüzüme olmayan bu gözlüğü sadece bir kere takmayı denedim; onda da yüzüme uymadığını anlayarak kendisi ile vedalaştık. Şimdi yeni sahibimizi bekliyoruz.





Satın almak isterseniz fiyatı: 15 TL

Collezione Mont

Kendisini birkaç yıl önce çok beğenerek almıştım. Kısa bir süre giyince hevesim geçti, bir de büyük beden alınmıştı ve kenara kaldırıldı. Doğru kombinlerle çok şık olabilir üzerinizde. Yeni sahibine ulaşmayı bekliyor yine. M bedendir ama ince L'lere de olur.




Satın almak isterseniz fiyatı: 30 TL